Het is zo ver! De locatie van het All Sports Academy zomerkamp is bekend en het kamp wordt ook dit jaar weer georganiseerd bij USV Hercules. Het duurt nog even maar wij kijken er nu al naar uit! Het zomerkamp is al 5 jaar op rij het leukste voetbalkamp van Utrecht en omstreken en ieder jaar groeit het aantal enthousiaste deelnemers. Ook dit jaar wordt het unieke kamp georganiseerd in de eerste week van de zomervakantie op 17, 18 en 19 juli 2018.

Activiteiten

Het zomerkamp wordt georganiseerd door gediplomeerde voetbaltrainers. Alle drie de dagen staan volledig in het teken van voetbal en plezier. Je krijgt iedere dag een techniektraining, speelt verschillende voetbalspellen en toernooitjes en misschien ben jij dit jaar wel winnaar van de penaltybokaal!

Tijdens het kamp spelen we ook verschillende (water) voetbalspellen en ontvang je een uniek zomerkamp 2018 shirt.

Iedere dag wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch, drinken en gezonde tussendoortjes. Dinsdag en donderdag zal het programma van 09.00 uur tot 17.00 uur zijn en op woensdag is er een extra lang programma van 09.00 uur tot 20.30 uur en is ook het avondeten inclusief. Het kamp is zonder overnachtingen.

Voor wie?

Het All Sports Academy zomerkamp is voor iedereen van 5 tot en met 14 jaar. Jongens, meisjes, iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Algemene informatie

Wanneer: 17, 18 en 19 juli 2018

Tijd: 09.00 uur tot 17.00 uur (op woensdag tot 20.30 uur)

Locatie: USV Hercules Voorveldselaan 2 5373 PV Utrecht

Leeftijd: 5 tot en met 14 jaar

Kosten: €125,00 p.p. inclusief eten, drinken en All Sports Academy Zomerkamp 2018 shirt

(voor gezinskorting neem contact op met info@allsportsacademy.nl)

Inschrijven

Wil jij dit gave voetbalkamp ook niet missen?! Schrijf je dan hier in!

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@allsportsacademy.nl.

Een impressie krijgen van de sfeer tijdens het zomerkamp? Kijk op onze facebookpagina voor foto’s en filmpjes van voorgaande zomerkampen!

Wij hebben er al zin in, jij ook?

1