Keepersdag

KEEPERSDAG ALL SPORTS ACADEMY

Woensdag 26 april 2017 is het eindelijk weer zover! Na 2 jaar afwezig te zijn geweest keert de keepersdag terug op de velden van USV Hercules. En hoe! Dit jaar organiseert All Sports Academy een extra speciale keepersdag met de aanwezigheid van scouts van FC Utrecht.  De scouts zullen tijdens deze dag aanwezig zijn om alle deelnemende keepers te bekijken en eventueel uit te nodigen voor een stage bij FC Utrecht.

Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Gedurende de dag gaan we aan de slag met de techniek van het keepen in gevarieerde spelvormen. Je ontvangt individuele terugkoppeling en er wordt een demo training gegeven.

De groepen worden klein gehouden en ingedeeld op leeftijd. Je ontvangt training van een trainer uit de jeugdopleiding van USV Hercules. Deze jeugdopleiding werd afgelopen jaar genomineerd voor de Rinus Michels Award voor jeugdopleiding van het jaar.

Wil jij deze fantastische keepersdag absoluut niet missen en nog beter leren keepen? Meld je dan snel aan op www.allsportsacademy.nl/aanmelden/

keepersdag